O nama

         Naš mali slatki pogon bavi se proizvodnjom i prodajom kolačića, torti i svih ostalih slastica pripremljenih samo od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Sitni kolačići su u našoj stalnoj ponudi i nije ih potrebno posebno naručivati osim za veće količine ili pred blagdane. Torte koje nadijevamo laganom kombinacijom kuhane kreme i vrhnja potrebno je naručiti 2-3 dana unaprijed. Kod narudžbe klijent može birati sastojke, oblik i veličinu torte jer je naš pristup proizvodnji potpuno individualan.

Za Vaše najmlađe pripremili smo veliki izbor oblika dječjih torti a prihvaćamo i sve nove ideje. Što se mladenaca tiče raspolažemo sa desetak stalaka za svadbene torte, a vršimo i dostave.

Pošto naša slastičarna od samog otvaranja ima uveden HACCAP sustav kontrole te provodi redovito uzorkovanje u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo naši su kolačići i torte prirodni a sigurni i provjereni.

Za osobe koje iz bilo kojeg razloga žele dijetalne torte, npr. bez jaja, mlijeka, šećera ili sa bezgluteinskim brašnom imamo široku ponudu torti i kremastih kolača.

Posjetite nas ili kontaktirajte telefonom. Radujemo se Vašem dolasku!

 

Kolačić Sušanj

obrt za proizvodnju keksa 10-72
vl. Jasminka Sušanj
OIB 52104547947
Stupari 28a
51216 Viškovo - Rijeka
Mob: +385 98 195 47 17

 

Radno vrijeme
utorak - petak: 11 - 17 h
subota: 10 - 16 h
nedjelja i ponedjeljak zatvoreno